ALLERGI DUNDYNE
BÆREEVNE DYNER ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
BÆREEVNE DYNER ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
BÆREEVNE DYNER BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
BÆREEVNE DYNER DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
BÆREEVNE DYNER DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
BÆREEVNE DYNER DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
BÆREEVNE DYNER DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
BÆREEVNE DYNER FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
BÆREEVNE DYNER HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
BÆREEVNE DYNER JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
BÆREEVNE DYNER MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
BÆREEVNE DYNER PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
BÆREEVNE DYNER SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
BÆREEVNE DYNER VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
BÆREEVNE DYNER made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

BÆREEVNE DYNER Ringsted Dun BÆREEVNE DYNER

BÆREEVNE DYNER - Du har bedst af BÆREEVNE DYNER , at din søvn bliver så BÆREEVNE DYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du BÆREEVNE DYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste BÆREEVNE DYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores BÆREEVNE DYNER dyner og puder.

BÆREEVNE DYNER

BÆREEVNE DYNER Du har bedst af

Du har bedst afBÆREEVNE DYNER

BÆREEVNE DYNER; Du har bedst af BÆREEVNE DYNER , at din søvn bliver så BÆREEVNE DYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du BÆREEVNE DYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste BÆREEVNE DYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores BÆREEVNE DYNER dyner og puder.

BÆREEVNE DYNER; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld BÆREEVNE DYNER .

BÆREEVNE DYNER; Alle Ringsted Dun produkter er BÆREEVNE DYNER certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i BÆREEVNE DYNER produktet.

BÆREEVNE DYNER

BÆREEVNE DYNER Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretBÆREEVNE DYNER

BÆREEVNE DYNER; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren BÆREEVNE DYNER dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i BÆREEVNE DYNER dit Ringsted Dun produkt.

BÆREEVNE DYNER; Kvaliteten af dunene er afgørende for BÆREEVNE DYNER , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til BÆREEVNE DYNER normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle BÆREEVNE DYNER dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

BÆREEVNE DYNER; Når du skal vælge BÆREEVNE DYNER komforten af din dyne, skal du kigge på BÆREEVNE DYNER bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes BÆREEVNE DYNER isoleringsevne og BÆREEVNE DYNER kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde BÆREEVNE DYNER mere luft. Det er den stillestående luft i BÆREEVNE DYNER dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

BÆREEVNE DYNER

BÆREEVNE DYNER Dun fra edderfugle

Dun fra edderfugleBÆREEVNE DYNER

BÆREEVNE DYNER; Dun fra edderfugle har generelt den BÆREEVNE DYNER højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre BÆREEVNE DYNER kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

BÆREEVNE DYNER; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode BÆREEVNE DYNER og dårlige råvarer.

BÆREEVNE DYNER; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke BÆREEVNE DYNER aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine BÆREEVNE DYNER dyner og puder med god samvittighed.

BÆREEVNE DYNER; Nogle af BÆREEVNE DYNER kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og BÆREEVNE DYNER arbejdspladsforhold.

BÆREEVNE DYNER; Er minimumslønningerne overholdt, er der en BÆREEVNE DYNER ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de BÆREEVNE DYNER spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!