ALLERGI DUNDYNE
DUNDYNER ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
DUNDYNER ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
DUNDYNER BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
DUNDYNER DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
DUNDYNER DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
DUNDYNER DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
DUNDYNER DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
DUNDYNER FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
DUNDYNER HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
DUNDYNER JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
DUNDYNER MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
DUNDYNER PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
DUNDYNER SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
DUNDYNER VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
DUNDYNER made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

DUNDYNER Ringsted Dun DUNDYNER

DUNDYNER - Du har bedst af DUNDYNER , at din søvn bliver så DUNDYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du DUNDYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste DUNDYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores DUNDYNER dyner og puder.

DUNDYNER

DUNDYNER Du har bedst af

Du har bedst afDUNDYNER

DUNDYNER; Du har bedst af DUNDYNER , at din søvn bliver så DUNDYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du DUNDYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste DUNDYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores DUNDYNER dyner og puder.

DUNDYNER; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld DUNDYNER .

DUNDYNER; Alle Ringsted Dun produkter er DUNDYNER certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i DUNDYNER produktet.

DUNDYNER

DUNDYNER Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretDUNDYNER

DUNDYNER; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren DUNDYNER dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i DUNDYNER dit Ringsted Dun produkt.

DUNDYNER; Kvaliteten af dunene er afgørende for DUNDYNER , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til DUNDYNER normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle DUNDYNER dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

DUNDYNER; Når du skal vælge DUNDYNER komforten af din dyne, skal du kigge på DUNDYNER bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes DUNDYNER isoleringsevne og DUNDYNER kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde DUNDYNER mere luft. Det er den stillestående luft i DUNDYNER dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

DUNDYNER

DUNDYNER Dun fra edderfugle

Dun fra edderfugleDUNDYNER

DUNDYNER; Dun fra edderfugle har generelt den DUNDYNER højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre DUNDYNER kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

DUNDYNER; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode DUNDYNER og dårlige råvarer.

DUNDYNER; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke DUNDYNER aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine DUNDYNER dyner og puder med god samvittighed.

DUNDYNER; Nogle af DUNDYNER kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og DUNDYNER arbejdspladsforhold.

DUNDYNER; Er minimumslønningerne overholdt, er der en DUNDYNER ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de DUNDYNER spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!