ALLERGI DUNDYNE
home/forside ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
home/forside ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
home/forside BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
home/forside DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
home/forside DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
home/forside DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
home/forside DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
home/forside FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
home/forside HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
home/forside JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
home/forside MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
home/forside PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
home/forside SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
home/forside VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
home/forside made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

made_in_denmark Ringsted Dun made_in_denmark

made_in_denmark - Du har bedst af made_in_denmark , at din søvn bliver så made_in_denmark ren, let og luftig som muligt, så sover du made_in_denmark nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste made_in_denmark , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores made_in_denmark dyner og puder.

made_in_denmark

made_in_denmark Du har bedst af

Du har bedst afmade_in_denmark

made_in_denmark; Du har bedst af made_in_denmark , at din søvn bliver så made_in_denmark ren, let og luftig som muligt, så sover du made_in_denmark nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste made_in_denmark , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores made_in_denmark dyner og puder.

made_in_denmark; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld made_in_denmark .

made_in_denmark; Alle Ringsted Dun produkter er made_in_denmark certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i made_in_denmark produktet.

made_in_denmark

made_in_denmark Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretmade_in_denmark

made_in_denmark; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren made_in_denmark dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i made_in_denmark dit Ringsted Dun produkt.

made_in_denmark; Kvaliteten af dunene er afgørende for made_in_denmark , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til made_in_denmark normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle made_in_denmark dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

made_in_denmark; Når du skal vælge made_in_denmark komforten af din dyne, skal du kigge på made_in_denmark bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes made_in_denmark isoleringsevne og made_in_denmark kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde made_in_denmark mere luft. Det er den stillestående luft i made_in_denmark dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

made_in_denmark

made_in_denmark Dun fra edderfugle

Dun fra edderfuglemade_in_denmark

made_in_denmark; Dun fra edderfugle har generelt den made_in_denmark højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre made_in_denmark kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

made_in_denmark; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode made_in_denmark og dårlige råvarer.

made_in_denmark; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke made_in_denmark aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine made_in_denmark dyner og puder med god samvittighed.

made_in_denmark; Nogle af made_in_denmark kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og made_in_denmark arbejdspladsforhold.

made_in_denmark; Er minimumslønningerne overholdt, er der en made_in_denmark ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de made_in_denmark spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!