ALLERGI DUNDYNE
HOVEDPUDER ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
HOVEDPUDER ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
HOVEDPUDER BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
HOVEDPUDER DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
HOVEDPUDER DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
HOVEDPUDER DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
HOVEDPUDER DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
HOVEDPUDER FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
HOVEDPUDER HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
HOVEDPUDER JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
HOVEDPUDER MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
HOVEDPUDER PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
HOVEDPUDER SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
HOVEDPUDER VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
HOVEDPUDER made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

HOVEDPUDER Ringsted Dun HOVEDPUDER

HOVEDPUDER - Du har bedst af HOVEDPUDER , at din søvn bliver så HOVEDPUDER ren, let og luftig som muligt, så sover du HOVEDPUDER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste HOVEDPUDER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores HOVEDPUDER dyner og puder.

HOVEDPUDER

HOVEDPUDER Du har bedst af

Du har bedst afHOVEDPUDER

HOVEDPUDER; Du har bedst af HOVEDPUDER , at din søvn bliver så HOVEDPUDER ren, let og luftig som muligt, så sover du HOVEDPUDER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste HOVEDPUDER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores HOVEDPUDER dyner og puder.

HOVEDPUDER; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld HOVEDPUDER .

HOVEDPUDER; Alle Ringsted Dun produkter er HOVEDPUDER certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i HOVEDPUDER produktet.

HOVEDPUDER

HOVEDPUDER Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretHOVEDPUDER

HOVEDPUDER; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren HOVEDPUDER dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i HOVEDPUDER dit Ringsted Dun produkt.

HOVEDPUDER; Kvaliteten af dunene er afgørende for HOVEDPUDER , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til HOVEDPUDER normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle HOVEDPUDER dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

HOVEDPUDER; Når du skal vælge HOVEDPUDER komforten af din dyne, skal du kigge på HOVEDPUDER bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes HOVEDPUDER isoleringsevne og HOVEDPUDER kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde HOVEDPUDER mere luft. Det er den stillestående luft i HOVEDPUDER dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

HOVEDPUDER

HOVEDPUDER Dun fra edderfugle

Dun fra edderfugleHOVEDPUDER

HOVEDPUDER; Dun fra edderfugle har generelt den HOVEDPUDER højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre HOVEDPUDER kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

HOVEDPUDER; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode HOVEDPUDER og dårlige råvarer.

HOVEDPUDER; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke HOVEDPUDER aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine HOVEDPUDER dyner og puder med god samvittighed.

HOVEDPUDER; Nogle af HOVEDPUDER kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og HOVEDPUDER arbejdspladsforhold.

HOVEDPUDER; Er minimumslønningerne overholdt, er der en HOVEDPUDER ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de HOVEDPUDER spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!