ALLERGI DUNDYNE
ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

made_in_denmark Ringsted Dun made_in_denmark

made_in_denmark - Du har bedst af made_in_denmark , at din søvn bliver så made_in_denmark ren, let og luftig som muligt, så sover du made_in_denmark nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste made_in_denmark , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores made_in_denmark dyner og puder.

made_in_denmark

made_in_denmark Du har bedst af

Du har bedst afmade_in_denmark

made_in_denmark; Du har bedst af made_in_denmark , at din søvn bliver så made_in_denmark ren, let og luftig som muligt, så sover du made_in_denmark nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste made_in_denmark , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores made_in_denmark dyner og puder.

made_in_denmark; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld made_in_denmark .

made_in_denmark; Alle Ringsted Dun produkter er made_in_denmark certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i made_in_denmark produktet.

made_in_denmark

made_in_denmark Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretmade_in_denmark

made_in_denmark; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren made_in_denmark dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i made_in_denmark dit Ringsted Dun produkt.

made_in_denmark; Kvaliteten af dunene er afgørende for made_in_denmark , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til made_in_denmark normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle made_in_denmark dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

made_in_denmark; Når du skal vælge made_in_denmark komforten af din dyne, skal du kigge på made_in_denmark bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes made_in_denmark isoleringsevne og made_in_denmark kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde made_in_denmark mere luft. Det er den stillestående luft i made_in_denmark dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

made_in_denmark

made_in_denmark Dun fra edderfugle

Dun fra edderfuglemade_in_denmark

made_in_denmark; Dun fra edderfugle har generelt den made_in_denmark højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre made_in_denmark kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

made_in_denmark; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode made_in_denmark og dårlige råvarer.

made_in_denmark; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke made_in_denmark aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine made_in_denmark dyner og puder med god samvittighed.

made_in_denmark; Nogle af made_in_denmark kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og made_in_denmark arbejdspladsforhold.

made_in_denmark; Er minimumslønningerne overholdt, er der en made_in_denmark ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de made_in_denmark spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!