ALLERGI DUNDYNE
PUDER ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
PUDER ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
PUDER BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
PUDER DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
PUDER DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
PUDER DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
PUDER DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
PUDER FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
PUDER HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
PUDER JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
PUDER MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
PUDER PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
PUDER SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
PUDER VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
PUDER made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

PUDER Ringsted Dun PUDER

PUDER - Du har bedst af PUDER , at din søvn bliver så PUDER ren, let og luftig som muligt, så sover du PUDER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste PUDER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores PUDER dyner og puder.

PUDER

PUDER Du har bedst af

Du har bedst afPUDER

PUDER; Du har bedst af PUDER , at din søvn bliver så PUDER ren, let og luftig som muligt, så sover du PUDER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste PUDER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores PUDER dyner og puder.

PUDER; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld PUDER .

PUDER; Alle Ringsted Dun produkter er PUDER certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i PUDER produktet.

PUDER

PUDER Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretPUDER

PUDER; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren PUDER dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i PUDER dit Ringsted Dun produkt.

PUDER; Kvaliteten af dunene er afgørende for PUDER , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til PUDER normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle PUDER dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

PUDER; Når du skal vælge PUDER komforten af din dyne, skal du kigge på PUDER bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes PUDER isoleringsevne og PUDER kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde PUDER mere luft. Det er den stillestående luft i PUDER dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

PUDER

PUDER Dun fra edderfugle

Dun fra edderfuglePUDER

PUDER; Dun fra edderfugle har generelt den PUDER højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre PUDER kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

PUDER; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode PUDER og dårlige råvarer.

PUDER; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke PUDER aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine PUDER dyner og puder med god samvittighed.

PUDER; Nogle af PUDER kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og PUDER arbejdspladsforhold.

PUDER; Er minimumslønningerne overholdt, er der en PUDER ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de PUDER spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!