ALLERGI DUNDYNE
TUNG DYNE ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
TUNG DYNE ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
TUNG DYNE BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
TUNG DYNE DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
TUNG DYNE DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
TUNG DYNE DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
TUNG DYNE DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
TUNG DYNE FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
TUNG DYNE HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
TUNG DYNE JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
TUNG DYNE MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
TUNG DYNE PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
TUNG DYNE SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
TUNG DYNE VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
TUNG DYNE made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

TUNG DYNE Ringsted Dun TUNG DYNE

TUNG DYNE - Du har bedst af TUNG DYNE , at din søvn bliver så TUNG DYNE ren, let og luftig som muligt, så sover du TUNG DYNE nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste TUNG DYNE , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores TUNG DYNE dyner og puder.

TUNG DYNE

TUNG DYNE Du har bedst af

Du har bedst afTUNG DYNE

TUNG DYNE; Du har bedst af TUNG DYNE , at din søvn bliver så TUNG DYNE ren, let og luftig som muligt, så sover du TUNG DYNE nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste TUNG DYNE , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores TUNG DYNE dyner og puder.

TUNG DYNE; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld TUNG DYNE .

TUNG DYNE; Alle Ringsted Dun produkter er TUNG DYNE certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i TUNG DYNE produktet.

TUNG DYNE

TUNG DYNE Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretTUNG DYNE

TUNG DYNE; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren TUNG DYNE dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i TUNG DYNE dit Ringsted Dun produkt.

TUNG DYNE; Kvaliteten af dunene er afgørende for TUNG DYNE , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til TUNG DYNE normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle TUNG DYNE dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

TUNG DYNE; Når du skal vælge TUNG DYNE komforten af din dyne, skal du kigge på TUNG DYNE bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes TUNG DYNE isoleringsevne og TUNG DYNE kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde TUNG DYNE mere luft. Det er den stillestående luft i TUNG DYNE dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

TUNG DYNE

TUNG DYNE Dun fra edderfugle

Dun fra edderfugleTUNG DYNE

TUNG DYNE; Dun fra edderfugle har generelt den TUNG DYNE højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre TUNG DYNE kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

TUNG DYNE; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode TUNG DYNE og dårlige råvarer.

TUNG DYNE; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke TUNG DYNE aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine TUNG DYNE dyner og puder med god samvittighed.

TUNG DYNE; Nogle af TUNG DYNE kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og TUNG DYNE arbejdspladsforhold.

TUNG DYNE; Er minimumslønningerne overholdt, er der en TUNG DYNE ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de TUNG DYNE spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!