Ringsted Dun Baby- og Junior dyner og puder

Hos Ringsted Dun har vi et stort udvalg af allergivenlige baby- og junior dyner og puder. Alle vores produkter er fri for kemi, og der er ingen skadelige stoffer i. Vores dyner og puder findes både med de luftige og lækre gåsedun og med de dejlig, bløde moskusdun. Dine børn kan dermed sove uforstyrret og drømme sødt, når temperaturen omkring dem holdes på rette niveau hele natten lang.

Udgangspunktet for en god nattesøvn starter tidligt. Både babyer og lidt større børn kan blive hjulpet godt på vej med at få gode sovevaner med den helt rigtige dyne. Fyldtype og varmegrad er vigtige parametre, når du vælger dyne, og her gælder det om at se på det enkelte barns behov. Får dit barn det meget varmt om natten? Uanset hvad, så er det altid en god ide at forhøre dig hos en specialist hos en af vores Ringsted Dun forhandlere, inden du vælger den rigtige baby- eller juniordyne.

Find din Ringsted Dun Baby- eller Juniordyne her

Baby eller juniordyne? Med økologisk fyld eller en sval sommerdyne? Hos Ringsted Dun har vi et stort udvalg af dyner – også til de mindste i familien. Hvilken babydyne eller juniordyne der er bedst for dit barn, kan du læse mere om her nedenunder.

Ringsted Dun Kiddy Royal baby dyner og puder

Kiddy Royal serien er allergivenlige dyner og puder til prinsesser og prinser i stribet, europæisk bomuldstwill fyldt med edderdunslignende moskusdun. Når kun det bedste er godt nok!

Skal din lille prins eller prinsesse sove skønt som under en let og luftig sky, skal du vælge Kiddy Royal dyner og puder. Børnene kan sove uforstyrret og drømme sødt når temperaturen omkring dem holdes på rette niveau.

Og så er de små klar til nye aktiviteter i deres fantasifulde kongerige.

Kiddy Royal serien fås både til baby og junior og er udviklet til børn i alderen 0-6 år. Til børn fra 0-2 år skal du vælge babyserien, og når dynen bliver for kort, bør du vælge juniorserien som kan bruges indtil dit barn er cirka 6 år.

Børnene fortjener det bedste, hvilket vi selvfølgelig har i tankerne når vi udvikler produkter til de yngste. Kiddy med andedun er netop skabt for at alle børn kan få et sundt og lunt, men ikke for varmt, sovemiljø. Produkterne er nye og rene fra yderst til inderst (OEKO-TEX Standard 100, klasse 1 og Downafresh® greenline) samt sikret mod indhold af husstøvmider i henhold til NOMITE-certificeringen.

Ringsted Royal baby- og junior dyner og puder

Ringsted Royal Silver junior dyner og puder er en dejlig allergivenlig børneserie, fyldt med skønne gåsedun.

Ringsted Royal Silver er produceret i Danmark og er kvalitet til mindste detalje. Serien lægger vægt på at sikre børn de bedst mulige sovebetingelser i form af et sundt og behageligt sengemiljø. .

Til børn fra 0-2 år skal du vælge babyserien, og når dynen bliver for kort, bør du vælge juniorserien som kan bruges indtil dit barn er cirka 6 år.

Alle vores produkter kan selvfølgelig vaskes. Læs mere om hvordan du vasker din dyne og pude her.

Sådan vælger du den rigtige babydyne eller juniordyne

1. Rigtig størrelse

Din lille nyfødte skal ikke forsvinde helt i en dyne, ligesom din voksende junior heller ikke skal få kolde fødder i løbet af natten. Størrelsen på en dyne betyder nemlig noget for nattesøvnen. En babydyne måler 100 cm i længden, mens en juniordyne måler 140 cm i længden. Vi anbefaler, at der skal være plads til at putte dynen omkring både små tæer og kolde skuldre.

2. Obs på fugten

Små børn kan nemt komme til at svede meget, så det er vigtigt, at du er opmærksom på, at dynen kan transportere fugten væk fra barnet. Et lunt og tørt miljø giver bedre betingelser for en god søvn.

3. Hold på varmen

Dun i din babydyne eller juniordyne er rigtige gode til at holde på varmen. Dun vejer nærmest ingenting, men isolerer samtidig rigtig godt. Det er det, vi kalder for bæreevne – læs mere om dyner og bæreevne lige her.

4. Allergivenlig og uden kemi

STANDARD 100 by OEKO-TEX® Klasse I er din garanti for, at din babydyne eller juniordyne ikke indeholder restkemikalier. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er opdelt i fire produktklasser alt efter mængden af tilladte restkemikalier i færdigvaren. Hos Ringsted Dun har vi valgt at certificere efter de strengeste krav i klasse I. Det vil sige, at alle vores produkter kan anbefales til børn under 3 år – også vores voksendyner, hvis den lille ny skulle falde i søvn hos dig. Desuden er vores produkter NOMITE certificeret. Våret er så tætvævet at husstøvmiderne ikke kan trænge igennem. Desuden kan alle vores produkter vaskes ved 60 grader, der slår husstøvmiderne ihjel. Læs mere om dun og allergi her.

5. God holdbarhed – også efter flere ture i vaskemaskinen

Dyner til de små størrelser i familien har brug for at blive vasket oftere – det er helt naturligt. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en god kvalitetsdyne, der kan holde til en tur i vaskemaskinen, når uheldet er ude fra tid til anden. Alle vores produkter kan vaskes ved 60 grader. Her får du vores guide til vask og vedligehold af din babydyne eller juniordyne. Find guiden her.