Ringsted Dun Baby- og Junior dyner og puder

Udgangspunktet for en god nattesøvn starter tidligt. Både babyer og lidt større børn kan blive hjulpet godt på vej med at få gode sovevaner med den helt rigtige dyne. Fyldtype og varmegrad er vigtige parametre, når du vælger dyne, og her gælder det om at se på det enkelte barns behov. Får dit barn det meget varmt om natten? Uanset hvad, så er det altid en god ide at forhøre dig hos en specialist hos en af vores Ringsted Dun forhandlere, inden du vælger den rigtige baby- eller juniordyne.

Hos Ringsted Dun har vi et stort udvalg af allergivenlige baby- og junior dyner og puder. Alle vores produkter er fri for kemi, og der er ingen skadelige stoffer i. Vores dyner og puder findes både med de luftige og lækre gåsedun og med de dejlig, bløde moskusdun. Dine børn kan dermed sove uforstyrret og drømme sødt, når temperaturen omkring dem holdes på rette niveau hele natten lang.

Sådan vælger du den rigtige babydyne eller juniordyne

1. Rigtig størrelse

Din lille nyfødte skal ikke forsvinde helt i en dyne, ligesom din voksende junior heller ikke skal få kolde fødder i løbet af natten. Størrelsen på en dyne betyder nemlig noget for nattesøvnen. En babydyne måler 100 cm i længden, mens en juniordyne måler 140 cm i længden. Vi anbefaler, at der skal være plads til at putte dynen omkring både små tæer og kolde skuldre.

2. Obs på fugten

Små børn kan nemt komme til at svede meget, så det er vigtigt, at du er opmærksom på, at dynen kan transportere fugten væk fra barnet. Et lunt og tørt miljø giver bedre betingelser for en god søvn.

3. Hold på varmen

Dun i din babydyne eller juniordyne er rigtige gode til at holde på varmen. Dun vejer nærmest ingenting, men isolerer samtidig rigtig godt. Det er det, vi kalder for bæreevne – læs mere om dyner og bæreevne lige her.

4. Allergivenlig og uden kemi

STANDARD 100 by OEKO-TEX® Klasse I er din garanti for, at din babydyne eller juniordyne ikke indeholder restkemikalier. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er opdelt i fire produktklasser alt efter mængden af tilladte restkemikalier i færdigvaren. Hos Ringsted Dun har vi valgt at certificere efter de strengeste krav i klasse I. Det vil sige, at alle vores produkter kan anbefales til børn under 3 år – også vores voksendyner, hvis den lille ny skulle falde i søvn hos dig. Desuden er vores produkter NOMITE certificeret. Våret er så tætvævet at husstøvmiderne ikke kan trænge igennem. Desuden kan alle vores produkter vaskes ved 60 grader, der slår husstøvmiderne ihjel. Læs mere om dun og allergi her.

5. God holdbarhed – også efter flere ture i vaskemaskinen

Dyner til de små størrelser i familien har brug for at blive vasket oftere – det er helt naturligt. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en god kvalitetsdyne, der kan holde til en tur i vaskemaskinen, når uheldet er ude fra tid til anden. Alle vores produkter kan vaskes ved 60 grader. Her får du vores guide til vask og vedligehold af din babydyne eller juniordyne. Find guiden her.