Ringsted Dun Dyner

En god nattesøvn er altafgørende for dit velbefindende. Det er under en god varm dyne, du tanker op, og din krop får slappet af. For at få en optimal søvn, er det vigtigt, at du ligger godt – og at du har valgt den rigtige dyne. Hos Ringsted Dun har vi et stort udvalg af dyner, som fås i mange forskellige størrelser, længder, varmegrader og med forskellig fyld. Vi har helt sikkert også en dyne, der passer perfekt til dig.

Hvilken dyne skal du vælge?

Selvom du har snævret dit valg ned til en dun dyne, er der stadig masser af faktorer, der skal tages højde for, når det kommer til valg af dyne. En kvalitetsdyne handler nemlig ikke kun om fyldet, det handler også om dig og dine behov.

Lider du f.eks. af allergi, er det en god idé at vælge en allergivenlig dyne, og her er alle Ringsted Duns dyner selvfølgelig allergivenlige. Det kan også være, du foretrækker at ligge tæt med en dobbeltdyne, eller har det bedst under en tung dyne? Før du vælger, kan det være en rigtig god idé med en dyne test. Uanset behov og præferencer får du her en guide til valg af den helt rigtige dyne – Læs dyneguiden her.

Fordele ved en dundyne

Dun har en højere bærevne end f.eks. fjer, og holder derfor bedre på varmen. Derudover er dun også bløde og lette, hvilket gør dundynen til et mere behageligt valg – også på lang sigt. Hos Ringsted Dun tester vi alle dun, så vi er sikre på, at det kun er de bedste kvalitetsdun, der ender i vores dyner – uanset variant. Nogle foretrækker en kold dyne, mens andre gerne vil have en varm. Dundyner fås i mange forskellige slags, som f.eks. vinter- eller sommerdyne, ligesom der også er mange forskellige typer dun at vælge imellem. Du kan læse meget mere om vores dun lige her.