Ringsted Dun Dobbeltdyner

Der er ikke noget værre end at ligge og kæmpe om dynen. Eller ligge alt for tæt under en enkeltdyne. En dobbeltdyne er til dig, der gerne vil have en ekstra stor dyne. Eller til jer der gerne vil sove under samme dyne og stadig have masser af plads til at bevæge sig i løbet af natten. En dobbeltdyne kan have mange fordele, bare man som par er enige om, hvor varmt man gerne vil have det om natten. Mere plads og mindre kamp om dynen er nogle af plusserne.

Hos Ringsted Dun har vi et stort udvalg af dyner, også når det kommer til valg af dobbeltdyner. Alle vores dobbeltdyner fås i forskellige størrelser (Queen Size/King Size), længder, varmegrader og med forskellig fyld. Kunne du måske tænke at forkæle dig selv eller jer med en dobbeltdyne fyldt med lækre varme gåsedun eller moskusdun i blødt bomuld? Se vores udvalg af dobbeltdyner her nedenunder.

Hvilken størrelse dobbeltdyne skal jeg vælge?

Når det kommer til størrelsen på din dobbeltdyne, anbefaler vi, at dynen er mindst ligeså stor som din seng. Derudover skal du også tage højde for din og din eventuelle partners højde. Vi anbefaler altid, at dynen skal være 30 cm længere end, dem der skal bruge den.

En dobbeltdyne i størrelse 220 cm i bredden og 220 cm i længden kaldes også for Queen Size. En King Size dyne er 240 cm i bredden x 220 cm i længden og bliver mere og mere populær, da begge parter har nok dyne omkring sig.

Sval, lun eller varm dobbeltdyne?

Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne – hvilken dyne eller dyner foretrækker du? Det kommer helt an på, hvordan du sover om natten. Er du typen, der altid har det varmt? Eller er du måske meget kuldskær? Nogle sover med åbent vindue, mens andre foretrækker et lunt rum. I forhold til en dobbeltdyne skal du også være helt sikker på, at din partner vil have det enten ligeså varmt eller koldt som dig.

Kort og godt om vores dobbeltdyner

Lækkert naturfyld

Alle vores dun kommer fra fugle, der lever i europæiske lande med meget stor fokus på dyrevelfærd, hvilket også kan mærkes på det færdige produkt med god kvalitet, der holder længere.

Kvalitetstjek fra top til tå

Når dobbeltdynen er fyldt ned dun og syet færdig, gennemgår den altid et sidste kvalitetstjek. Vi tjekker, at bomulden er vævet ordentlig, størrelsen er rigtig og alle kassetter er fyldt korrekt, så du får en lun og behagelig dyne – fra top til tå.

God holdbarhed

Gode råvarer er lig med god holdbarhed. Fokus på dyrevelfærd, bedre foder og længere levetid er bare nogle af de parametre, der giver et bedre produkt, så dunene ikke knækker eller falder sammen lige med det samme.

Se vores andre dyner her

Hvis du er i tvivl, om du vil have en dobbeltdyne, eller du bare gerne vil se andre alternativer, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af dyner lige her.

Udover dobbeltdyner har vi hos Ringsted Dun et stort udvalg af forskellige slags dyner, som f.eks. gåsedunsdyner, enkeltdyner, økologiske dyner og baby- og juniordyner.