Ringsted Dun Enkeltdyner

Hos Ringsted Dun har vi et stort udvalg af enkeltdyner eller singledyner, som nogle også kalder dem. Alle vores enkeltdyner fås både i almindelig og med ekstra længde samt i forskellige varmegrader og med forskellig fyld. Kunne du måske tænke at forkæle dig selv med en dyne fyldt med lækre varme gåsedun eller moskusdun i blødt bomuld? Se vores udvalg af enkeltdyner her nedenunder.

Sval, lun eller varm enkeltdyne?

Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne – hvilken dyne eller dyner foretrækker du? Det kommer helt an på, hvordan du sover om natten. Er du typen, der altid har det varmt? Eller er du måske meget kuldskær? Nogle sover med åbent vindue, mens andre foretrækker et lunt rum. Læs vores guide til valg af den rigtige dyne her.

Kort og godt om vores enkeltdyner

Lækkert naturfyld

Alle vores dun kommer fra fugle, der lever i europæiske lande med meget stor fokus på dyrevelfærd, hvilket også kan mærkes på det færdige produkt med god kvalitet, der holder længere.

Kvalitetstjek fra top til tå

Når dynen er fyldt ned dun og syet færdig, gennemgår den altid et sidste kvalitetstjek. Vi tjekker, at bomulden er vævet ordentlig, størrelsen er rigtig og alle kassetter er fyldt korrekt, så du får en lun og behagelig dyne – fra top til tå.

God holdbarhed

Gode råvarer er lig med god holdbarhed. Fokus på dyrevelfærd, bedre foder og længere levetid er bare nogle af de parametre, der giver et bedre produkt, så dunene ikke knækker eller falder sammen lige med det samme.

Se vores andre dyner her

Hvis du er i tvivl, om du vil have en enkeltdyne, eller du bare gerne vil se andre alternativer, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af dyner lige her.

Udover enkeltdyner har vi hos Ringsted Dun et stort udvalg af forskellige slags dyner, som f.eks. dobbeltdyner.