Ringsted Dun Gåsedunsdyner

Er der noget mere skønt end en dejlig blød og lun dyne? Nej vel. Vores ekslusive gåsedunsdyner er et populært valg og fås i mange forskellige størrelser, længder og varmegrader. Vigtigheden af en god søvn er uvurderlig. Når du sover godt, fungerer du også godt. Derfor er det vigtigt med en god seng – og en god dyne. Når materialerne er i orden, har du alle forudsætninger for den bedste nat uden søvnbesvær og mange vågne stunder.

Med en gåsedunsdyne får du en noget mere fyldig og luftig dyne end f.eks. en dyne med moskusdun. Fra naturens side er gæs større end ænder, og dermed får man også større og bedre dun og fjer. Den bedste kvalitet sagt med andre ord. De store dun og fjer giver også en større bæreevne. En typisk bæreevne for vores gåsedunsdyner ligger fra 700 til 825, hvor 825 er de bedste og fineste dun, der altså har en sublim isoleringsevne. Hvis du gerne vil vide mere om bæreevne, og hvorfor netop det ord har stor betydning for kvaliteten af din nye dyne, kan du læse mere om dun og bærevne lige her.

Sval, lun eller varm dune?

Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne – hvilken dyne eller dyner foretrækker du? Det kommer helt an på, hvordan du sover om natten. Er du typen, der altid har det varmt? Eller er du måske meget kuldskær? Nogle sover med åbent vindue, mens andre foretrækker et lunt rum. Vi har lavet denne guide til, hvordan du vælger den rigtige dyne med gåsedun. Læs guiden her.

Hos Ringsted Dun har vi udover gåsedynsdyner et stort udvalg af forskellige dyner med forskellige slags fyld, som f.eks. moskusdyner, dobbeltdyner og baby- og juniordyner.

Kort og godt om vores gåsedunsdyner

100 % naturfyld med bedste kvalitet af gåsedun

Hos Ringsted Dun vælger vi kun de bedste råmaterialer, også når det kommer til gåsedun. Gæssene lever i europæiske lande, hvor der er store udsving i temperaturen, hvilket gør dunene fyldigere og ”stærkere.” Fuglene lever også længere, deres foder er bedre. Vi bruger kun de fineste dun ved brystet fra større fugle – et 100 % naturfyldsmateriale.

Kvalitetstjek

Dunene bliver altid tjekket på certificeret laboratorie, når de ankommer hos os. På den måde kan vi garantere 100 %, hvilken duntype og kvalitet vi har med at gøre, så både vi og du kan være sikre på, at du får det bedste produkt i den sidste ende.

Holdbarhed

Vores dun holder længe, og det er der masser af gode grunde til. Fokus på dyrevelfærd, bedre foder og længere levetid er bare nogle af de parametre, der giver et bedre produkt med dun, der ikke knækker eller falder sammen.