Ringsted Dun Moskusdundyner

En god dyne er alfa omega for din søvn – det ved vi alt om hos Ringsted Dun. Det handler om at vælge den rette kvalitet. Og det rette fyld. Vores moskusdyner er af bedste kvalitet og det optimale valg for dig, der foretrækker en dyne, der både kan holde på varmen og holde i lang tid.

Sval, lun eller varm dyne?

Sommerdyne, vinterdyne eller helårsdyne – hvilken dyne foretrækker du? Det kommer helt an på, hvordan du sover om natten. Er du typen, der altid har det varmt? Eller er du måske meget kuldskær? Nogle sover med åbent vindue, mens andre foretrækker et lunt rum.

Hvordan vælger jeg så den rigtige moskusdyne?

Vi har lavet denne guide til, hvordan du vælger den rigtige dyne med moskusdun. Læs guiden her.  Eller se vores udvalg af moskusdundyner her nedenunder.

Kort og godt om vores moskusdunsdyner

Moskusdun kommer fra moskusanden. Dun fra en moskusand er af den fineste kvalitet og minder på mange måder om edderdun, da de er dejlige fyldige og lækre bløde på samme tid – og kan holde dig behagelig varm hele natten.

Vores dyner med moskusdun fås i mange forskellige størrelser, længder og varmegrader. Ofte fås vores moskusdundyner med en bærevne omkring 700 eller 725, hvilket er et godt kvalitetsvalg. Netop bærevnen har stor betydning for hvor godt din dyne kan holde på varmen. Læs mere om bæreevnen her.

Vi vælger altid 100 % naturfyld

Moskusdun er fra naturens side 100 % naturfyld  – det helt naurlige valg, hvis du spøger os. Alle vores dun kommer fra fugle, der lever i europæiske lande med meget stor fokus på dyrevelfærd, hvilket også kan mærkes på det færdige produkt med god kvalitet, der holder længere.

Vi tjekker kvaliteten

Vi tjekker altid kvaliteten på certificeret laboratorie, når vi får dun hjem fra vores leverandører. Naurligvis. På den måde kan vi garantere 100 %, hvilken duntype og kvalitet vi har med at gøre, så både vi og du kan være sikre på, at du får det bedste produkt i den sidste ende.

Bedre holdbarhed

Bedre dun giver bedre holdbarhed. Så enkelt kan det siges. Fokus på dyrevelfærd, bedre foder og længere levetid er bare nogle af de parametre, der giver et bedre produkt med dun, der ikke knækker eller falder sammen.

Se vores andre dyner her

Hvis du er i tvivl, om du vil have en moskusdyne, eller du bare gerne vil se andre alternativer, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af dyner.

Udover moskusdyner har vi hos Ringsted Dun et stort udvalg af forskellige slags dyner, som f.eks. gåsedunsdyner, dobbeltdyner, økologiske dyner og baby- og juniordyner.