Ringsted Dun Sommerdyner

Hvorfor skal du vælge en sommerdyne?

Du skal vælge at skifte din helårs- eller vinterdyne ud med en sommerdyne, når du begynder at få det for varmt om natten.

Rigtig mange danskere har kun én dyne, som de sover med hele året. Det er en fejl, da man uden tvivl vil sove uroligt og for varmt i den varme halvdel af året. Du går jo heller ikke med vinterjakke om sommeren!

Ringsted Dun Sommerdyner

Når kulden slipper sit tag, og blomsterne langsomt begynder at springe ud, er det ved at være tid til at udskifte den varme dyne. De fleste kender til at vågne og være badet i sved eller blot at fødderne stikker uden for. Det er et tegn på, at dynen er ved at være for varm, og at sommerdynen skal findes frem.

Jo færre dun en dyne indeholder, jo højere er luftgennemstrømningen. Vælger du en dyne med en lille mængde dun men med høj bæreevne, får du en sval og alligevel fyldig dyne at putte dig i, og samtidig hjælper dunene dig med at holde varmen ved temperaturfald. Så alt i alt er det bare at skifte dyne og så ellers begive sig ud i sommerens drømmeland.

Hvorfor sove med en sommerdyne?

En GOD SØVN er væsentlig for din dagligdag – men også for din ferie. Sommernætterne skal nydes fuldt ud – også når du sover.

Her er 5 gode grunde til at investere i en sommerdyne og din gode søvn.

1. En blød sengekammerat

Den er tilpas blød og giver dig en dejlig følelse af tryghed, når du har den på. Dynens indhold er nøje afstemt efter, hvor blød eller varm den skal være. Du skal ikke være bange for at kramme med din sommerdyne – den kan holde til det.

2. Ånder for dig

Dynen sørger for at regulere din temperatur, fordi den er åndbar.
På den måde får du det hverken for varmt eller for koldt i løbet af din nat.
Husk at overveje dit sengelinned. Et varmt sengelinned modvirker sommerdynens effekt.

3. Nem at vedligeholde

En sommerdyne vedligeholdes på samme måde som en enhver anden dundyne.
Følg blot vaske- og tørreanvisningerne.
Fif: Vej dig med og uden dynen inden vask. Så har du bedre styr på hvor let dynen skal være efter turen i tørretumbleren.

4. Bedre sommersøvn

Vi drømmer alle om sammenhængende god søvn, der restituerer din krop bedst muligt. Sommerdynen kan være din løsning på varme sommernætter, hvor du ikke kan sove, hvor du vender og drejer dig eller skiftevis sveder og fryser. Den rette dyne kan sammen med et optimalt sovemiljø skabe de bedste rammer for din gode søvn.

5. Den er lige tilpas

Sommerdynen er ikke fjerlet og den vejer heller ikke et ton.
Du føler, at du har en dejlig blød dyne på.
Der forskes ihærdigt i at skabe netop den blanding af dun og fjer, som skaber den optimale sommerdyne til et hvert soveværelse.

Ringsted Dun Sommerdyner