Ringsted Dun Sommerdyner

Ringsted Dun Sommerdyner

Rigtig mange danskere har kun én dyne, som de sover med hele året. Det er en fejl, da man uden tvivl vil sove uroligt og for varmt i den varme halvdel af året. Du går jo heller ikke med vinterjakke om sommeren!
Læs mere nedenfor hvorfor du bør sove med en sommerdyne.

Rigtig mange danskere har kun én dyne, som de sover med hele året. Det er en fejl. Du går jo heller ikke med vinterjakke om sommeren!

Lige nu kan du spare op til 50% på sommerdyner hos udvalgte forhandlere.

Hvorfor skal du vælge en sommerdyne?

Du skal vælge at skifte din helårs- eller vinterdyne ud med en sommerdyne, når du begynder at få det for varmt om natten.

En sommerdyne er den samme dejlige dyne, som du kender den, men med mindre fyld og derfor ikke nær så varm. Det er mængden af fyld kombineret med bæreevnen, der afgør hvor varm dynen er. Når du har den rette dyne kan du stadig få din skønhedssøvn. En sommerdyne bliver også kaldt en ekstra sval eller sval dyne afhændgig af model.

Med en sommerdyne undgår du svedige nætter og du får stadig en skøn sommersøvn, hvor du ikke går på kompromis med dit vigtigste behov – en god søvn.

Ringsted Dun Sommerdyner

Har du en sommerdyne til de varmere nætter?

Du lægger hovedet på puden, trækker dynen op over dig og svinder ind i søvnen. Men hov – din søvn bliver afbrudt, du har det alt for varmt. Hvis du skal have en chance for at komme igennem sommeren med god energi, betyder det at det nu er tid til at finde sommerdynerne frem. Samme dejlige dyne, men med mindre fyld og derfor ikke nær så varm.

Når din dyne bliver for varm, er det tid til at skifte til en svalere udgave. Desværre viser flere undersøgelser at 60% af den danske befolkning sover med den samme dyne året rundt. Det er i vores øjne katastrofalt. Det betyder, at størstedelen af befolkningen går på kompromis med deres søvn på den ene eller anden årstid.

Ringsted Dun Sommerdyner

Vi forsker hver dag i god søvn og dynen og pudens betydning heraf. Har du den dyne og pude, der passer lige præcis til dig, skal du kun koncentrere dig om at sove”. Camilla Birkegaard – CEO Ringsted Dun

Hvorfor er en dyne ikke nok til hele året?

For at få bedst mulig “value for money” når du sover, så skal du sove hele natten og gerne vågne på samme tid som dit vækkeur. Det er langt fra alle der oplever det. Der er rigtig mange, der vågner fordi de har det for varmt, eller for koldt. Her handler det om at finde den dyne, der passer lige til dig. Så skal dynen nok sørge for at holde dig på den korrekte temperatur og så skal du blot koncentrere dig om at sove.

”Vores hus er meget varmt og derfor betyder det ret meget for en god nattesøvn at skifte til sommerdyner. Man opnår helt klart en bedre søvn ved at kroppen har den rette temperatur om natten”. Trine Rasmussen, ambassadør Ringstd Dun  – Instagram @Triner2

julias_verden

Mød en familie hvor sommerdynen gør en forskel

Julia er ambassadør for Ringsted Dun og har profilen julias_verden på Instagram.
Efter hendes familie har skiftet til sommerdyner fra Ringsted Dun har de fået flere positive oplevelser:

  • En bedre og mere sammenhængende søvn
  • Færre opvågninger om natten
  • At kroppen er bedre til at regulere varmen med dundyner
  • Vigtigt for varme børn/voksne, at man kan få en dyne, der regulerer varmen, når man gerne vil sove med dynen trukket helt op over sig!
  • Generelt er det skønt med en koldere dyne om sommeren for os, der gerne vil sove med en.

”Vi oplever at vågne færre gange – og generelt er det bare skønt med en koldere dyne om sommeren for os, der gerne vil sove med en” Julia Kleine

Hvordan skal jeg opbevare mine dyner og puder?

Den varme dyne opbevares bedst i en taske – ikke i en plastpose – måske du har en fra da du købte den, ellers kan der købes en dynetaske hos din Ringsted Dun forhandler.

Når sommeren slutter – bytter sommer og vinterdyne bare plads. Du kan læse mere om hvordan du vasker og opbevarer dine dyner og puder her.

Hvad med puden?

Der er ikke en decideret sommer og vinterpude. Det skyldes, at vi ikke tager puden over os, men derimod ligger på den. Til jer der oplever at puden bliver for varm, har vi en Sommerpude med indbygget køleelement på den ene side, så kan du vende den som det passe dig. Puden hedder Breeze.