ALLERGI DUNDYNE
DYNER ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
DYNER ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
DYNER BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
DYNER DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
DYNER DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
DYNER DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
DYNER DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
DYNER FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
DYNER HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
DYNER JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
DYNER MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
DYNER PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
DYNER SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
DYNER VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
DYNER made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

DYNER Ringsted Dun DYNER

DYNER - Du har bedst af DYNER , at din søvn bliver så DYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du DYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste DYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores DYNER dyner og puder.

DYNER

DYNER Du har bedst af

Du har bedst afDYNER

DYNER; Du har bedst af DYNER , at din søvn bliver så DYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du DYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste DYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores DYNER dyner og puder.

DYNER; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld DYNER .

DYNER; Alle Ringsted Dun produkter er DYNER certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i DYNER produktet.

DYNER

DYNER Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretDYNER

DYNER; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren DYNER dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i DYNER dit Ringsted Dun produkt.

DYNER; Kvaliteten af dunene er afgørende for DYNER , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til DYNER normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle DYNER dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

DYNER; Når du skal vælge DYNER komforten af din dyne, skal du kigge på DYNER bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes DYNER isoleringsevne og DYNER kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde DYNER mere luft. Det er den stillestående luft i DYNER dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

DYNER

DYNER Dun fra edderfugle

Dun fra edderfugleDYNER

DYNER; Dun fra edderfugle har generelt den DYNER højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre DYNER kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

DYNER; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode DYNER og dårlige råvarer.

DYNER; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke DYNER aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine DYNER dyner og puder med god samvittighed.

DYNER; Nogle af DYNER kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og DYNER arbejdspladsforhold.

DYNER; Er minimumslønningerne overholdt, er der en DYNER ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de DYNER spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!