ALLERGI DUNDYNE
FJERDYNER ALLERGIVENLIG DYNE
ANDEDUN DYNE
ANDEDUNSDYNE
FJERDYNER ASTMA ALLERGI DYNER
BABYDYNE
BABYPUDE
FJERDYNER BARNEDYNE
BÆREEVNE DYNER
DOBBELTDYNE
FJERDYNER DUNDYNER
DUNPUDER
DUVETS MADE IN DENMARK
FJERDYNER DYNE
DYNE BABY
DYNE BØRN
FJERDYNER DYNER
DYNER BØRN ALLERGI
DYNER MADE IN DENMARK
FJERDYNER DYREVELFÆRD DYNER
ERGONOMISK PUDE
FJERDYNER
FJERDYNER FJERPUDER
GÅSEDUN DYNE
GÅSEDUNSDYNE
FJERDYNER HOVEDPUDER
HUSSTØVMIDER DYNE
JUNIORDYNE
FJERDYNER JUNIORPUDE
KØB DYNER
KØB PUDER
FJERDYNER MADE IN DENMARK
MOSKUSDUN DYNE
MOSKUSDUNDYNE
FJERDYNER PUDE
PUDER
QUILTS MADE IN DENMARK
FJERDYNER SOMMERDYNER
TUNG DYNE
VASK DUNDYNE
FJERDYNER VEDLIGEHOLDELSE DUNDYNE
VINTERDYNER
ØKOLOGISK DYNE
FJERDYNER made_in_denmark
made_in_denmark
made_in_denmark

FJERDYNER Ringsted Dun FJERDYNER

FJERDYNER - Du har bedst af FJERDYNER , at din søvn bliver så FJERDYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du FJERDYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste FJERDYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores FJERDYNER dyner og puder.

FJERDYNER

FJERDYNER Du har bedst af

Du har bedst afFJERDYNER

FJERDYNER; Du har bedst af FJERDYNER , at din søvn bliver så FJERDYNER ren, let og luftig som muligt, så sover du FJERDYNER nemlig bedst. Derfor anvender vi kun de bedste FJERDYNER , nye og vaskede dun og fjer til brug i vores FJERDYNER dyner og puder.

FJERDYNER; Våret er fremstillet af det dejligste og blødeste bomuld FJERDYNER .

FJERDYNER; Alle Ringsted Dun produkter er FJERDYNER certificeret i henhold til øko-tex 100 klasse 1, som ikke tillader indhold af sundhedsskadelige stoffer i FJERDYNER produktet.

FJERDYNER

FJERDYNER Dunene er downafresh certificeret

Dunene er downafresh certificeretFJERDYNER

FJERDYNER; Dunene er downafresh certificeret, for at sikre at du får en ren FJERDYNER dyne og pude.
Produkterne er også NOMITE certificeret, så der ikke kan komme husstøvmider ind i FJERDYNER dit Ringsted Dun produkt.

FJERDYNER; Kvaliteten af dunene er afgørende for FJERDYNER , om produktet er af en høj standard, derfor deklareres alle vore dun og fjer i henhold til FJERDYNER normen EN12934 klasse 1, som garanterer at alle FJERDYNER dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.

FJERDYNER; Når du skal vælge FJERDYNER komforten af din dyne, skal du kigge på FJERDYNER bæreevnen. Bæreevnen er et udtryk for dunenes FJERDYNER isoleringsevne og FJERDYNER kvalitet. En høj bæreevne betyder at dunet er let, luftigt og isolerer godt, fordi det kan indeholde FJERDYNER mere luft. Det er den stillestående luft i FJERDYNER dunet, som varmes op og dermed holder kulden ude. Jo dårligere kvalitet dun og jo flere fjer der er i dynen, jo lavere er også bære- og isoleringsevnen.

FJERDYNER

FJERDYNER Dun fra edderfugle

Dun fra edderfugleFJERDYNER

FJERDYNER; Dun fra edderfugle har generelt den FJERDYNER højeste isoleringsevne, dernæst kommer gåsedun og til sidst andedun. Men kig på deklarationen – for andedun med bæreevne over 10 er af bedre FJERDYNER kvalitet end gåsedun med bæreevne 8.

FJERDYNER; Evnen til at bevare en høj bæreevne i mange år er forskellen mellem gode FJERDYNER og dårlige råvarer.

FJERDYNER; Det er vigtigt at vi, i en omskiftelig verden, tænker på hvilke FJERDYNER aftryk vi efterlader i verden og hvordan vi, som virksomhed opfører os. Vi gør meget for at du kan sove skønt i dine FJERDYNER dyner og puder med god samvittighed.

FJERDYNER; Nogle af FJERDYNER kodeordene for Ringsted Dun er miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og FJERDYNER arbejdspladsforhold.

FJERDYNER; Er minimumslønningerne overholdt, er der en FJERDYNER ugentlig fridag og acceptabel indkvartering, er der tvunget overarbejde og hvor meget - og er arbejdsmiljøet sundhedsskadeligt? Det er nogle af de FJERDYNER spørgsmål, som en etisk ansvarlig virksomhed må kunne svare på.

Valid HTML 4.01!