Ringsted Dun har netop deltaget i det store danske erhvervsfremstød i Tokyo

Copyright © Henning Bagger, Scanpix

Ringsted Dun har været synlig i Japan i godt 40 år, og Japan er et af virksomhedens vigtige eksportmarkeder.     

Kronprinsparret deltager i denne uge i 150 års arrangementerne i Japan. Her har H.K.H. Kronprins Frederik og H.K.H. Kronprinsesse Mary blandt andet fået sig en snak med DYKONs CEO Peter B. Petersen: “Det var en stor oplevelse at møde kronprinsparret. De viste begge stor interesse for Ringsted Dun og sleep lab” fortæller Peter. Sleep lab er DYKONs nye laboratorie, hvor der forskes i den gode søvn, og hvordan dynen påvirker søvnkomforten. De mange besøgende viste også kæmpe interesse for sleep lab. 

Som Ringsted Duns repræsentant var Peter med ved flere erhvervsarrangementer i Tokyo. Blandt andet fortalte han om Ringsted Dun og forskningen i DYKONs sleep lab ved et stort møde på et af Tokyos flotteste hoteller; Hotel Gajoen. Her deltog han i en paneldiskussion om Power of Design med flere fremtrædende danske erhvervspersoner. De talte om, hvordan design er med til at løfte produkter og virksomheder, og skabe en stærkere indgang til- og højere succes på det japanske marked. Dagen afsluttede delegationen ved et VIP arrangement på den danske ambassade.     

H.K.H. Kronprins Frederik mærker på Ringsted Duns puder.     2017 har budt på flere fejringer i Ringsted Dun regi. Især er mærkets 70 års jubilæum blevet fejret hele året rundt i Danmark. Japan er et af DYKONs fokusmarkeder og derfor var der ikke meget der skulle overvejes, da DYKON fik muligheden for at være med i den danske delegation til 150 års markeringen af diplomatiske forbindelser og samhandel mellem de to lande.     

af |oktober 12th, 2017|

Moderne teknologi skal bane vejen for bedre søvnkomfort

I samarbejde med DTU har de på DYKON udviklet et klimarum, der vil kunne simulere hele verdens klimaer, så uanset hvor i verden du bor, vil de kunne producere den dyne, der giver dig den bedst mulige søvn.

Minister Troels Lund Poulsen og fremtidsforsker Preben Mejer er blandt gæsterne fredag den 17. marts 2017, når DYKON åbner deres forskningsrum: Sleep Lab – Supporting your comfort.

Trods besøg af både minister og fremtidsforsker, vil dagens hovedperson være mannequinen Simon. Han er den eneste af sin slags i Danmark og med sine 28 forskellige temperaturzoner, vil han kunne hjælpe fremtidens generationer med forbedret søvn.

Sleep Lab

Virtual reality briller vil være en fast følgesvend til Sleep Lab, da det herigennem at resultaterne bliver synliggjort for den enkelte. Hvilket er illustreret på billedet via farverfordelingen på kroppen.
DYKON har igennem de sidste 10 år vist, at selv lavteknologiske arbejdspladser kan skabes, hvis man foruden en topmotiveret organisation anvender IT og automatisering. DYKON har formået at tjene penge hvert eneste år og pengene er geninvesteret i mere IT og automatisering. Dykon har udelukkende produktion i Danmark og ca. 70% af produktionen går i dag til eksport.

I dag har DYKON taget spadestik nummer 2 og åbnet Sleep Lab. Et forskningsunivers hvor der kontinuerligt vil blive forsket i god søvn. Et univers der på sigt vil blive en åben arbejdsplads for alle, der forsker indenfor dette felt. For uanset hvor du bor og hvem du er, så skal du have muligheden for at opnå den bedst mulige søvn.

Søvn, ja hvorfor er det så vigtigt for os? Det er det, fordi det er her vi restituerer, samler energi og opbygger vores immunforsvar. Vi sover 1/3 af livet, mange bliver forstyrret af at de sveder eller fryser, hvilket kan være en indikation på, at din dyne ikke er rigtig til dig. Det er det de på DYKON ved hjælp af Sleep Lab og Simon vil imødekomme ved at skabe lige præcis den dyne, der passer bedst til dig og dit behov.

Mere info kan fås ved henvendelse til PR ansvarlig Rikke Gosmand på rig@dykon.dk eller telefon: 76840300

Download pressekit her (tekst + billeder)

af |marts 15th, 2017|

Auktion – Kiddy Royal junior dyne- pudesæt

Du kan nu byde på Kiddy Royal junior dyne- pudesæt til børn mellem 2 og 6 år på auktion.

Kiddy Royal er udviklet så din lille prins eller prinsesse sover skønt som under en let og luftig sky. Børnene kan sove uforstyrret og drømme sødt når temperaturen omkring dem holdes på optimalt niveau. Og så er de små klar til nye aktiviteter i deres fantasifulde kongerige.

Sættet er det bedste af det bedste, så skynd dig at komme med dit bud ved at klikke på linket her:  Kiddy Royal Vores born

Auktionen foregår i samarbejde med Vores Børn.

 

af |marts 10th, 2016|

Den svale BREEZE dyne er nu landet

Hvis du er en af dem, som sommeren igennem får det for varmt selv med en sommerdyne, er det oplagte valg for dig en sval BREEZE dyne.
BREEZE er en 2 i én dyne, den ene side giver dig et forfriskende køligt “pust”, den anden side fungerer som en almindelig dyne. Du skal bare vende enten den kølige side, eller den almindelige side mod kroppen, for at få den ønskede effekt.

breeze_seng

Se meget mere om BREEZE her

af |april 8th, 2015|