Ringsted Dun har netop deltaget i det store danske erhvervsfremstød i Tokyo

Copyright © Henning Bagger, Scanpix
Copyright © Henning Bagger, Scanpix

Ringsted Dun har været synlig i Japan i godt 40 år, og Japan er et af virksomhedens vigtige eksportmarkeder.     

Kronprinsparret deltager i denne uge i 150 års arrangementerne i Japan. Her har H.K.H. Kronprins Frederik og H.K.H. Kronprinsesse Mary blandt andet fået sig en snak med DYKONs CEO Peter B. Petersen: “Det var en stor oplevelse at møde kronprinsparret. De viste begge stor interesse for Ringsted Dun og sleep lab” fortæller Peter. Sleep lab er DYKONs nye laboratorie, hvor der forskes i den gode søvn, og hvordan dynen påvirker søvnkomforten. De mange besøgende viste også kæmpe interesse for sleep lab.

Som Ringsted Duns repræsentant var Peter med ved flere erhvervsarrangementer i Tokyo. Blandt andet fortalte han om Ringsted Dun og forskningen i DYKONs sleep lab ved et stort møde på et af Tokyos flotteste hoteller; Hotel Gajoen. Her deltog han i en paneldiskussion om Power of Design med flere fremtrædende danske erhvervspersoner. De talte om, hvordan design er med til at løfte produkter og virksomheder, og skabe en stærkere indgang til- og højere succes på det japanske marked. Dagen afsluttede delegationen ved et VIP arrangement på den danske ambassade.

H.K.H. Kronprins Frederik mærker på Ringsted Duns puder. 2017 har budt på flere fejringer i Ringsted Dun regi. Især er mærkets 70 års jubilæum blevet fejret hele året rundt i Danmark. Japan er et af DYKONs fokusmarkeder og derfor var der ikke meget der skulle overvejes, da DYKON fik muligheden for at være med i den danske delegation til 150 års markeringen af diplomatiske forbindelser og samhandel mellem de to lande.