Det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal ud og købe nye dyner og hovedpuder. Hvad er en god dyne? og hvilken type dyne skal man vælge? Hvor høj skal vi pude være?

Vi har prøvet at samle nogle gode råd, som du kan læse mere om nedenfor.

Dyneguide

Det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal ud og købe nye dyner. Hvad er en god dyne? og hvilken type dyne skal man vælge? Skal du have en sval, lun eller varm dyne?

Vi har prøvet at samle nogle gode råd, som du kan læse mere om her.

Pudeguide

Nogle sover med den samme type hovedpude næsten hele livet, mens andre skifter hovedpude, fordi deres behov ændrer sig med tiden. Nye sovevaner, ondt i nakken eller andre ændringer i livet kan have stor indflydelse på dit valg af hovedpude. 

Læs vores guide og find din nye hovedpude her.

Vaskeguide

Vi bruger en tredjedel af vores liv i sengen, så det er en rigtig god idé at gå op i vask, pleje og vedligehold af både dyne og pude. Også for din søvnkomforts skyld. Jo bedre dyner og puder, jo bedre nattesøvn, plejer vi at sige. Hver nat afgiver din krop en masse væske fra sved og udånding, og med tiden begynder fyld i både din dyne og pude helt naturligt at klumpe sammen.

Opbevaringsguide

Hvis du skifter mellem sommer- og vinterdyne, eller har behov for at gemme dine dyner væk i en længere periode, f.eks. i sommerhus eller til campingvognen, er det vigtigt, at du har styr på den rette hovedpude- og dyneopbevaring – sådan holder dine dyner og puder bedst i længden.

Dun og Fjer

Dun er fremragende som isoleringsmateriale og er med sin lave vægt yderst velegnet som fyld til dyner. Fjer fungerer fint som støtte i hovedpuder – navnlig hvis man ønsker en høj, fast pude.

Fyldets evne til at isolere måles ved hjælp af bæreevnen. Bliv klogere på dun og fjer her.

Allergi

Mange tror fejlagtigt at de er overfølsomme over for dun og fjer, men rent faktisk er synderen som oftest den lille, men meget irriterende husstøvmide.

Alle produkter fra Ringsted Dun er allergivenlige.

Mærker og certificeringer

Det kan være svært at finde rundt i junglen af forskellige mærker og certificeringer på dyner og puder. Hos Ringsted Dun går vi kun efter branchens højeste standarder. 

Bliv klogere på alle de forskellige mærker og certificeringer, du finder på Ringsted Dun produkterne.

Sådan sover du godt

En god nats søvn er vigtig for vores sundhed og velvære. Det er vigtig med en god søvn, da det kan have stor indvirkning på din dagligdag. Vi er ikke læger, men tager udgangspunkt i det rigtige valg af dyner og puder, og hvilken positiv betydning valget, har på din søvn.

Find tips og tricks til hvordan du opnår den bedste og mest optimale nattesøvn.

Garanti på Ringsted Dun

I tilgift til de to obligatoriske to års reklamationsret som købeloven angiver, giver vi op til 10 års garanti på dyner, og op til 2 års garanti på puder.

Garantien dækker udelukkende materiale- og produktionsfejl. Vi garanterer, at fyldet er nyt og våret er duntæt.