Sov med en køligere dyne i sommervarmen

Rigtig mange danskere har kun én dyne, som de sover med hele året. Det er en fejl, da man uden tvivl vil sove uroligt og for varmt i den varme halvdel af året.

Hvorfor skal du vælge en sommerdyne?

Du skal vælge at skifte din helårs- eller vinterdyne ud med en sommerdyne, når du begynder at få det for varmt om natten.

En sommerdyne er den samme dejlige dyne, som du kender den, men med mindre fyld og derfor ikke nær så varm. Det er mængden af fyld kombineret med bæreevnen, der afgør hvor varm dynen er. Når du har den rette dyne kan du stadig få din skønhedssøvn. En sommerdyne bliver også kaldt en ekstra sval eller sval dyne afhængig af model.

Med en sommerdyne undgår du svedige nætter og du får stadig en skøn sommersøvn, hvor du ikke går på kompromis med dit vigtigste behov – en god søvn.

Ringsted Duns dyner og puder skabes med respekt for dansk håndværk med optimal søvnkomfort for øje – alt sammen produceret i Danmark siden 1947.

Find din Ringsted Dun forhandler

Besøg din Ringsted Dun forhandler og se deres store udvalg. Find din nærmeste forhandler her på siden.

Du kan altid få god og professionel hjælp hos din forhandler. Forhandleren er din sparringspartner og han står klar til at vejlede og rådgive dig.
Du kan også købe online hos udvalgte forhandlere her.