Velkommen Bonami

Tak fordi du er nysgerrig, og dermed er landet på vores Ringsted Dun side specielt skræddersyet til jer.

Ud fra det som vi har undersøgt omkring jeres butikker, at I godt kan lide kvalitet med en god historie fra Norden, synes vi at vores Ringsted Dun sortiment vil passe rigtig godt til jer.

I jeres modtagne sample box finder I to udvalgte varer under vores HC Andersen serie.
Vores H.C. Andersen-serie er et sandt eventyr om dansk kvalitet siden 1947. Serien består både af dyner og hovedpuder, der er fyldt med lækre, luftige edderdun eller moskusdun i det blødeste silkevår. H.C. Andersen-serien er til dig, der drømmer om en god nats søvn i bløde, eventyrlige omgivelser.

Nedenfor finder du en kort beskrivelse, samt et link til produkterne, hvor du kan blive endnu klogere på hvad de kan. 

Snedronningen

Denne dyne kan, med sit lette og bløde bomuldsvår og de fineste gåsedun, sagtens minde om nyfalden sne.

Snedronningen ville nok få det en kende for varmt med denne sag – selv om den også fås i en sval udgave – men hun ville bestemt finde den lige så smuk som vi gør. En gave der kan tø ethvert hjerte op.

Læs mere her Snedronningen – Den bedste gåsedunsdyne fra Ringsted Dun (ringsted-dun.dk)

Ringsted Dun Snedronningen lun dyne
Hyrdinden og skorstensfejeren

Den specielle bodyshape-konstruktion gør at denne dyne følger kroppens kurver og holder dig varm natten igennem. Fyldet består af en unik blanding af mørke, islandske edderdun og lyse moskusdun – en blanding af edderdun og moskusdun i midten hvor varmebehovet er størst, og moskusdun i yderkanterne.

Holdes dynen op mod lyset, forundres man over dens fine mønster og modsætninger: buede og rette linjer, små og store kassetter, lyst og mørkt fyld. I eventyret om hyrdinden og skorstensfejeren leges også med kontraster, først og fremmest mellem hovedpersonernes ydre, men også mellem frygt og mod, ensomhed og kærlighed.

Læs mere her Hyrdinden og Skorstensfejeren | Edder- og moskusdun dyne (ringsted-dun.dk)

Ringsted Dun Hyrdinden og Skorstensfejeren Dyne

Grundlaget for en god nats søvn

Siden 1947 har Ringsted Dun skabt rammerne for en god nats søvn. Alle vores dyner og hovedpuder bliver lavet i Danmark, dengang som nu, og vi bruger kun helt rene, nye og europæiske dun af højeste kvalitet. Det giver den bedste kvalitet og komfort, ligesom alle vores produkter naturligvis er både allergivenlige og frie for skadelig kemi.

Hvem er Ringsted Dun?

Interesseret i at høre mere?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Med venlig hilsen

Kristian Cort Højgaard
Head of sales

DYKON